جمالك مع خبيرة التجميل أمانى توفيق ا

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
جمالك مع خبيرة التجميل أمانى توفيق ا

كل مايخص جمالك مع خبيرة التجميل امانى توفيق اجمل الوصفات والميك اب والتسريحات للعروس

     لكل من تريد ان تكون اميرة في ليلة عمرها.....خبيرة التجميل اماني توفيق ترحب بكم في منتداها .....لتكوني اميرة اتصلي للحجز على 0508986032 الرياض

دخول

لقد نسيت كلمة السر

Call Us

 
         
خبيرة التجميل اماني توفيق ترحب بك في منتداها ....لتكوني اميرة اتصلي للحجز على 0508986032 الرياض

time

المواضيع الأخيرة

» ·=» رســـالة إلى العــضو الجـــديـــد «=·-
السبت 30 مارس 2013, 4:29 pm من طرف *princess

» حبوب التبييض حبوب التبييض
السبت 30 مارس 2013, 3:06 pm من طرف *princess

» كولكشن نصائح ذهبيه لعينين روعه , نصائح ذهبيه لعينين جذابه 2012 , مكياج 2012
الأربعاء 18 يوليو 2012, 9:28 am من طرف admin

» اهم نصائح لرموش روعه , احدث نصائح لرموش انيقه 2012 , مكياج 2012
الأربعاء 18 يوليو 2012, 9:23 am من طرف admin

» ميك اب جديد × جديد
الأربعاء 18 يوليو 2012, 9:22 am من طرف admin

» طلات الفنانة غادة عبد الرازق 2012
الأربعاء 18 يوليو 2012, 9:13 am من طرف admin

» ميك اب نعومة 2012
الأربعاء 18 يوليو 2012, 9:02 am من طرف admin

» ميك اب تحفة 2012
الأربعاء 18 يوليو 2012, 8:59 am من طرف admin

» تسريحات للعروس 2012
الأربعاء 18 يوليو 2012, 8:53 am من طرف admin

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 36 بتاريخ الثلاثاء 22 مايو 2012, 12:50 am

التبادل الاعلاني


انشاء منتدى مجاني



تدفق ال RSS


Yahoo! 

عداد الزوار

.: عدد زوار المنتدى :.


    بالصور احلى بيتزا من مطبخى

    شاطر

    shahd elmalika
    عضو جديد
    عضو جديد

    عدد المساهمات : 35
    تاريخ التسجيل : 11/03/2012

    default بالصور احلى بيتزا من مطبخى

    مُساهمة من طرف shahd elmalika في الأربعاء 04 أبريل 2012, 2:18 pm

    وطبعا البيتزا الايطالى كلنا بنعشقها


    المقادير
    2ونصف كوب دقيق+3معلقة كبيرة لبن بودرة+3معلقة كبيرة سكر+معلقة كبيرة خميرة

    معلقة صغيرة ملح+نص معلقة صغيرة بيكنج بودر+ ربع كوب زيت+ماء دفاء للعجن



    الطريقة نضع كل المقادير فى طبق واحد ثم نعجنها بالماء حتى تلم العجين



    ثم تغطى العجينه وتوضع فى مكان دافىء لتتخمر





    ثم نقسم العجينه نصفين وتكفى عدد اتنين بيتزا

    انا هنا هعمل واحد بالجمبرى وواحده بالسلامى




    ثم نفرد العجينه بالنشابه ونرش شوية دقيق على الرخامه





    ملحوظه نفرد العجينه رقيقة جدا لان حجم العجينه هيتضاعف وتترك فى الصنيه لمدة 10دقائق حتى ترتفع مرة تانيه
    انا وجوزى بنعشقها رفيعه

    انا هنا فى الصور بضع كاتشب بدل الصلصله وبضع الخضار فريش









    دى بالسلامى




    ودى بالجمبرى طبعا لازم فص توم شوحته بزيت وعليه الجمبرى والسبيط وزعترى وريحان تشويح فقط مش تسويه





    ونرش الجبنه على الوش وتتدخل فرن فى درجة حرارة عاليه جدا ان شاء التسويه تقريبا عشرة دقائق



    ودى بعد الفرن بس للامانة انا بسخن الفرن الاول وبسويها علي اعلي درجة
    بتاخد 7 دقايق وبشوفها بمعلقة من تحت ولما تستوي بطفي و بحمر الوش بالشواية




    واتفضلى بالف هنا دى بالجمبرى




    ودى بالسلامى وده شكلها من تحت


      الوقت/التاريخ الآن هو السبت 25 نوفمبر 2017, 12:47 am